vehemence

Jösses pösses!

2012-05-30 @ 14:37:17

Herre GUUUUD vad länge sen det var sen jag skrev något!! :O :O :O Förlåt mig! O.o

A nu har det ju såklart hänt både ett och annat men jag ska försöka ta det "viktigaste" xD
Jag kan ju börja med att förklara förra inlägget, det är nämligen så att jag ska bli FASTER!! <3<3<3
Snart snart snart!  Och brorsan har flyttat nu :( Det är iofs skönt oxå och roligt för honom :D<3
Sen så händer det en massa annat roligt i sommar, jag å syrran ska t.ex. hälsa på pappa, kommer inte ihåg om jag skrivit det innan men vi träffade ju honom för första gången på 10 år förra sommaren och sedan dess har vi setts, jag tror det är 4 gånger. Han och farbror var här nu i förra veckan och vi hade så trevligt så!
Sen så mååååste jag få tala om att jag har äntligen lyckats med något som jag ständigt skrivit om i denna blogg och sen så har inget hänt, men den här gången så har det det!! Jag har små tränat lite då och då och försökt att tänka liiite mer på vad jag äter och har faktiskt varit ganska duktigt, av och till, och även om jag bara tränar i kanske 15-20 min då och då (HAHA) och slutat att äta onyttiga saker typ varje dag (fast ändå ätit mer än jag borde) så har jag..wait for it...gått ner 8kg!! Wooooh!!! Jag har ingen aning hur många cm jag har förlorat men det syns och känns att jag har gjort det! Är så lycklig!! Är väääldigt långt ifrån hur jag vill se ut och känna men jag har fan kommit en bra bit på vägen! Jag hatar inte att träna som jag brukade och då och då får jag små ryck när jag känner att, fan jag VILL träna :D DET är fan inte något jag trodde skulle hända.
Nu kanske det låter som att jag är fett motiverad och verkligen tränar varannan dag men så är det verkligen inte alls, och när jag tränar så kanske jag springer typ 3-5 min på orbitrecken (typ crosstrainer i mini format) och gör kanske 10 situps (olika sorters) Alltså typ 10 vanliga, 10 crunches och sen en annan som min sjukgymnast visade mig. Och sen några andra övningar som jag inte har en jävla aning om vad dem heter xD Men jag klarar fan inte mer än det och är typ högröd i ansiktet och halvt död när jag är färdig xD Och även om jag bara gör as lite så räcker det uppenbarligen för min kropp för annars skulle jag ju inte ha kunnat gå ner :D Men såklart så kommer jag behöva lägga på både mer tid och anstränging ju mer konditionen går upp och när jag orkar mer, eller rättare sagt klarar av mer!
För att vara en, nu då, 20 kg överviktig, astmatisk, sockerberoende och VÄLDIGT LAT ung kvinna så är jag fan stolt över det lilla jag lyckas göra. Så länge jag själv känner att det gör någon förändring så är jag lycklig :D Och jag måste även få säga att även om jag inte tränar så ofta så vill jag ialla fall träna när jag gör det, och det har gått ett par månader sen jag startade och jag känner fortarande att jag vill fortsätta och det är ovanligt för mig, och det är just därför det känns som om jag kommer lyckas den här gången!
Min fina bästis hade denna på sin blogg och jag känner att den passar mig otroligt bra så därför lånar jag den ;D
Jääävlar vad långt inlägg det blev och jag är fan inte ens färdig egentligen xD Men jag får helt enkelt va det, HAHA! Kan ju sluta med att säga att nästa helg blir det roligheter i form av Party paaarty med gänget<3 LÄNGTAR!!<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()