vehemence

xD

2011-09-27 @ 15:37:25

Halluuu!

Nu har jag inte skrivit på länge som vanligt xD But here I am!
Det finns fortfarande inget intressant att skriva om satt.. xD
Loppis-säsongen är slut, så inge mer av det. Har fortfarande inget jobb så det blir att masa sig iväg till soc idag :/ Bläää. Men men vad ska man göra.
Jag har btw totalt fuckat up min sömn så jag är vaken HELA nätterna och sover till allt från 11 till 14-15 på dagarna :O Så det är ju inte så lätt att komma iväg och göra saker heller, man tappar motivationen. Sen blir man lat också, fast det har jag alltid varit så jag blir SUPERDUPER lat xD Not fun. Glöm att jag gått ned i vikt, vågar fan inte väga mig för fyyy vad jag har gått upp i vikt, MÅSTE MÅSTE MÅSTE ändra på mina vanor. Både sömn- och ätvanorna.
Och det blev inget grönalund med polarna denna sommar, vi sköt på det till nästa sommar för vi fick inte ihop det tyvärr, men då har vi ju nästa år att se fram emot xD
Och gud ja, jag är ju för fan inte en tonåring längre! Vet ni hur sjukt det känns?! Har varit 20 i lite mer än 1 månad nu och jag känner mig fortfarande som 19 xD Det är sjukt så fort tiden går, nu fattar jag äntligen varför folk får panik när dem fyller 20 och känner sig gamla, det är för att 20 år har gått så jävla fort och snart står man där och är 40 och undrar hur allt kunde gå så fort xD Jag säger bara det ta vara på varje år för shit dem går fort. Redan 1 år sen jag tog studenten och det känns sjukt!  Nej nu ska jag inte börja skriva en massa strunt så tills nästa inlägg, om typ 3 månader eller nått, ha det så bra!
<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()