vehemence

Manda 19!

2010-02-21 @ 15:41:48

Hallu!
Manda min bästa vän fyllde 19 i fredags! Vi drog till Chaplin´s Bar efter en förkväll hemma hos henne och fan va kul vi hade! :D  Vi dansade Non-stop i flera timmar tills vi typ kollappsade och var tvungna att dra hem ;) Eller a, JAG kollappsade xD Dit måste man dra igen när man har råd, strippstångerna va ju galet roliga xD Det dåliga var att utan VIP-kort så kostade det 120 spänn bara för att komma in :O Och ännu sämre var att jag HADE ett VIP-kort men fick ändå betala fullt pris för att kärringjäveln inte såg kortet! Dricka va fan dyrt oxå...men jag tyckte senare att det ändå var värt det :D Jaja nu ska jag äta!

Byebye<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aaaa

2010-02-01 @ 18:54:53

Hallu!
Nu är det fan länge sen jag skrev här, men till mitt försvar så har min data fått ett virus och jag lånar just nu en annan data xD Föresten så blev min mobil rosa xD Den är precis som på bilden i förra inlägget bara rosa ^^
A idag har jag inte haft den bästa dagen. Cattis va en käring! Som mina två kära vänner carro å mia var snälla att tillägga. Det är allt ni behöver veta. Ska "prata" med henne när hon kommer hem, om jag inte hunnit gått och lagt mig. Jag städade ialla fall rummet och sen skiter jag totalt i kylskåpet. Punkt. Hehe.
Nu så tänkte jag ta mig en dusch och sen tycka synd om mig själv, känner mig inte så toppen. Sen tänkte jag plugga lite oxå, vi får se. Det var det, nu har jag ialla fall skrivit nåt xD Haha!

Byebye
Puss puss till den som förtjänar det xD

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()