vehemence

Första advent! :D

2009-11-29 @ 10:21:36

Hallu!
Idag är det första advent och jag ska som skrivet redan, hem till mammsen och syskonen<3



Å, igår så rensade jag i min pärm, jag har en pärm med en massa viktiga papper och kvitton, shit vad mkt kvitton jag hade! :O Kolla bara---->  Jag slängde nästan alla, jag hade till och med kvitton från 2005 :O Galet xD

Det var allt jag ville säga :P Nu ska jag spela lite spel innan jag åker hem.
Byebye, och igen, ha en trevlig första advent!

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

:/

2009-11-27 @ 20:37:25

Hallu!
Shit vad jag är dålig på att uppdatera xD I onsdags så tog jag svininfluensa- sprutan :S Ajaj säger jag bara! Armen gör ont som faaaan och så blev jag lite sjuk på köpet, men jag måste ändå säga att det var värt det :)

Ja som ni nog alla vet så är det första advent på söndag, hjälp vad tiden går fort asså, och jag ska fira det
hemma hos min älskade familj<3 Eftersom det snart är jul oxå så har jag börjat kolla på julklappar, och ska skriva en önskelista själv snart ;) Jag tror att jag har kommit på en grej att köpa åt A, min bästis, men jag är ändå inte helt hundra på att hon skulle gilla det :S Äh, jag tror jag köper det ändå, för det är värt risken så att säga :P Jag är inte helt hundra på om jag ska köpa julklappar åt C och M, M fyller ju i och för sig år så det blir ju en present ialla fall (fast jag inte fick nån av henne, hehe) jag e en självisk liten sak xD Men sen är jag inte säker på hur det blir med julklappar, jag kommer ju inte precis ha mkt pengar, snacka om att det är SVINDYRT att ta student! :( Men nåt litet ska jag ialla fall klara av att köpa, annars blir det nog bara till familjen och A, och Cattis såklart. Dem kommer i första hand :) Men jag ska ialla fall unna mig ett biobesök till med S, min andra bästis, vi har inte setts på ett tag och förtjänar lite kul tillsammans :D Det blir som en julklapp till henne och mig samtidigt, hon firar inte jul men ändå xD Men jag längtar till jul, det är det mysigaste som finns enligt mig, håller ni med mig?
Nu är det ialla fall fredag och jag har missat 2 prov den här veckan eftersom jag har varit sjuk :S Gud vad jobbigt allt är eller hur? Aja, jag klarar det på nåt sätt. Som sagt det är fredag och den här helgen är tvillingarna här :O Damdamdam...jag gillar inte barn, har jag nämt det förut? Så jag är då inte glad. Aja, jag kan ju alltid rymma upp till mitt rum eller ta en promenad med Olle om det skulle krisa sig xD Fast...imorn kommer en av Cattis söner hit med sin familj :S Jag gillar just den här familjen väldigt mkt men det blir så mkt på en gång, jag gillar inte sånt :/ Nej. Tänk positivt! Det kommer att bli jätte trevligt imorn och om jag absolut inte står ut är det bara att komma på en ursäkt för att gå ifrån ett tag :P Oj vad mkt jag har skrivit nu, bäst jag slutar annars kommer ingen orka läsa allt xD

Hoppas alla får en jätte bra helg och en trevlig första advent!
Byebye<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

New Moon <3

2009-11-21 @ 13:28:06

Hallu!
I torsdags var Jag och A på midnattsvisningen/Smygpremiären av Twilight och New Moon! Det var helt galet! Vi kom till och med med på tv4 nyheterna :D Visst vi står bara och ser lost ut men vi är i fokus xD Det var verkligen helt galet ;) Twilight släng dig i väggen säger bara! New Moon är 1000 gånger bättre, den nya regisören fångade verkligen BOKEN i filmen <3 Och det är ju böckerna som man blev kär i ;)

And now to something completely different (hehe)

Sorry för den dåliga uppdaterningen men jag har varit sjuk, nej inte med svininfluensan xD Och i torsdags morse var jag nästan helt av med rösten, jag låter fortfarande helt förjävligt xD Så jag kunde ju tyvär inte skrika så mycket i torsdags :( Buhu.
Men bortsätt från att jag har varit sjuk så har jag haft det bra, har inte gjort så mycket :P Men jag har hittat typ världens roligaste stand-up komiker! George Carlin! Tyvär dog han förra året så man kommer aldrig få chansen att se honom live någon gång men det han har gjort är så bäst att det finns inte! <3 Kolla på hans grejer på youtube, om du inte skrattar måste det vara nåt fel på dig xD Haha, nej jag skämta, alla har olika humor men han är verkligen rolig så jag förstår inte om det finns någon som tycker att han är tråkig :)
Idag, lördag, så ska jag till c för en tjejkväll <3 Det var länge sen nu så det kommer bli jätte kul :D
A har börjat blogga igen oxå, hon bloggar om Twilight och allt runt Twilight så om nån är intresserad så kolla in bloggen på : http://tneb-d.devote.se/   .   Jo föresten om nån är intresserad så kan man se mig och henne på nyheterna här : http://nyhetskanalen.se/1.1347291  Vi står som sagt på en typ balkong, det är jag till höger xD
Nu när jag ändå promotar bloggar så kan ni ju lika göra kolla i in mina andra vänners bloggar oxå! M:s blogg : http://lifeonjorden.devote.se/  och såklart C:s blogg, den är på engelska ;) :http://versatility.blogg.se/  .

Ja nu har jag skrivit tillräkligt, ska äta lunch nu :D

Byebye <3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

Family!

2009-11-14 @ 12:32:41

Hallu!
Igår, fredag 13, var till en början helt meningslös. Jag hade lika gärna kunnit sovit hela dagen. Men men nu hade jag ju det där totalt meningslösa mötet (...). Sen hade jag ju faktiskt skola. Men i skolan gjorde ingen nytta alls då det bara blev en "lektion" eller a ett snabbt prat med läraren och sen iväg till centrum.
Men sen blev dagen lite mer meningsfull då jag och M hade ett litet samtal som var väl behövt, det kändes bra :) Sen så köpte jag äntligen ett svart nagelack xD Jippi! Sen så gick vi hem till manda, jag C och A då da, vi gjorde chokladpudding och kollade på Buffy <3 Det var jätte mysigt^^ Sen så gick jag hem till min kära familj, det var jätte mysigt :) Jag och syrran såg Män som hatar kvinnor, den var JÄTTE bra! :D Sen så diskuterade jag å brorsan ailiens xD Sen så satt jag å mamma och hade lite kvalitetstid framför tv:n :) Sen åkte jag hem med sista bussen. Så idag så vaknade jag av att tvillingarna skrek, som vanligt. Men det var ändå helt okej att vakna för klockan var nästan 10.

Sen så såg jag ett jätte intressant avsnitt av Vetenskapens värld, man hade hittat en fosil som är 47 milijoner år gammal och som kopplar samman människor, apor och nästan alla andra djur i världen! AS HÄFTIGT! Man döpte den här TOTALT BEVARADE fosilen till IDA. As coolt.

Ne nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på lite serier :D
Ha en bra dag!
Byebye<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

BLÄ

2009-11-09 @ 23:06:16

Det är allt jag har att säga idag.
BLÄ.

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknad

2009-11-07 @ 17:52:08

Hallu

Jag blev just väldigt nedstämd...jag saknar mina gamla kompisar.
Livet var så mkt lättare på den tiden :( Varför jag saknar de förstår jag inte helt sjävl, för det var de som tog avstånd från mig. Visst jag gjorde inte mkt för att ändra på det men hur lätt är det när man är deprimerad?

Jag saknar M & M, vi hade ju så kul tillsammans...S har jag ju fått tillbaka nu. Men M & M är bara minnen. Sad.
Saknar vår tid tillsammans, vi 4 var verkligen bäst <3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ops

2009-11-07 @ 16:45:48

Hallu!
Jag vet att det var länge sen jag skrev nu, men jag har inte haft tid helt enkelt :( Men nu skriver jag igen :)
Jag har haft ett bra lov, jag var ju på Halloween fest t.ex. Sen nu i veckan började ju skolan >_<, ush! Men det har varit helt okej, har bara haft as mycket att göra. Men nu är det helg <3 Har nyligen fått veta att en gammal "bekant" så att säga ska flytta hem till mig. Är inte helt glad över detta men jag kan inte göra något åt det tyvär. Det valet fick inte jag vara med om att välja, nej. Men det ska vara en prövoperiod innan något permanent bestäms, men jag ville inte ha den här personen här ens för det. Känner mig lite överkörd.
Aja, jag antar att hon är annorlunda nu.

Ja igår var ialla fall A här <3 Första gången i det nya huset xD Det var myssigt, vi gjorde lite svenska och sen käkade vi godis, drack cider och kollade på Buffy ^^ Hihi!
Idag så har vi haft besök här ute i vettershaga, det var trevligt :) Nu så är det bara jag å F hemma och jag har äntligen internett ett tag :P Jag måste plugga senare idag oxå, och imorn måste jag säkert det oxå. Ush.

Ne nu har jag skrivit tillräkligt xD Hoppas alla har en bra helg!

Byebye<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()