vehemence

Jul!

2009-12-27 @ 23:45:48

Hallu!
Hjälp vad länge sen det var jag skrev något här, sorry :D
Jag har bara inte haft tid nu i julhelgen och inte hade jag det den sista tiden innan lovet började heller :S
Men nu skriver jag :D
Jag hoppas att alla har haft en underbar jul! Det har jag haft! :D
Och så hoppas jag såklart att alla får en jätte fin nyårsafton oxå :}
Sorry att jag är så tråkig och skriver så lite nu när jag äntligen skriver nåt, men jag orkar inte skriva mer xD! Var uppe med mina syskon igår till kl.4.50. Haha, vi kollade på film tillsammans, jätte mysigt <3 Sen så vaknade jag helt otroligt nog kl. 11 helt av mig själv xD Så jag är både as trött och hyper på samma gång.Så jag ska gå och lägga mig nu och försöka sova ;} Det är ju bättre än inget, eller hur? xD

Byebye <3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

2009-12-05 @ 15:47:39

Hallu!
Igår var jag på Saco-mässan med mia och manda, det var lite halvt onödigt men det var lite kul oxå. Manda är inte intresserad av att plugga vidare men hon följde med ändå, jag vill gärna plugga vidare så småningom men jag måste plugga matte A i så fall och det orkar jag inte gör än (hehe). Mia vill plugga vidare men hon vill jobba först, vi alla vill jobba :D Men vi hittade en bartenderutbildning som verkar ganska intressant, det låter lite kul att utbilda sig till bartender, jag har alltid tyckt att det skulle va kul :) Sen så fick vi gratis läsk från det båset oxå så det var ett + xD  Sen så tog jag å mia heliumballonger och hade lite kul med dom :D Ääälskar heliumröster <3
Sen skulle vi ha sett Mia Törnblom oxå, men det visade sig att hon hade varit där dagen innan :´( Buhu. Så var där en timme i onödan, inte så kul. Sen skulle jag på bio med sara ju! Det var lite panikslaget med att båda våra mobiler höll på att ladda ur men vi hann fram till varandra innan det hände tack och lov, jag har ingen som HELST koll på hur man tar sig fram i stan, as pinsamt med tanke på att jag bara varit där ett par hundra gånger, men jag har alltid haft vänner som vetat vägen så jag har ifs aldrig behövt lära mig...men det är ändå as jobbigt, och jag gillar inte att vara ensam ute, men jag klarade mig och hittade sara<3 Haha xD Vi gick och åt på Burgerking, jag gillar inte deras hamburgare men deras nuggets är goda ;) Sen så gick vi runt på en julmarknad tills bion började. Vi såg Paranormal Activite, den var bra, men vi båda tyckte att den var för överspelad...den följde hela boken i demoner och att bli besatt av dem så att säga, men det var några ruggiga scenar då vi höll i varandra ganska hårt xD Sen påväg hem satt vi och pratade om demoner,spöken och dylikt xD Sen åkte jag hem :) Och jag måste erkänna att jag hade lite svårt att somna xD
Så idag ska jag å sara ha filmkväll xD HAhaha ja, vi är ganska lustiga ;) Och vi ska se en annan skräckfilm som skrämde livet ur oss när vi såg den första gången, White noise, om ni inte sett den och gillar skräckfilm så kan jag starkt rekommendera den! Jag ska snart åka till henne så ska vi göra hemma gjorde pommes frites och en kladdkaka :D Mums!
Idag har jag även varit jätte duktig hemma! Jag har diskat utan att någon bett mig om det och sen har jag städat mitt rum! Jag har inga före bilder, det såg alldeles för hemskt ut xD Men här är hur det ser ut nu!



Fint va? xD Jag är stolt, jag har lagt alla smutskläder där dem ska vara och jag har bytt sängkläder och bäddat och jag har plockat rent på skrivbordet och byron och sen har jag dammsugit :D Hihi! Och jag har tvättat oxå :D
Ne, nu ska jag göra mig iordning att dra iväg, hoppas att alla har en underbar helg!
Byebye<3

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äh vad fan

2009-12-03 @ 20:56:06

Hallu igen, igen.
Jag ville bara säga att jag tänker skriva hela namnet nu istället för A,M och C. Vad spelar det för roll liksom? Ingen vet ju vem det är ändå.

Byebye igen.

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()

It SUCKS!

2009-12-03 @ 20:41:10

Hallu.
Jag är sjuk igen(!). Big suprise , NOT. Blev smittad av en av tvillingarna i helgen, hon hostade rakt i mitt ansikte och sen var jag tvungen att torka deras äckliga små näsor som rann hela tiden (spydde nästan) Uhck! Så nu är jag sjuk, var hemma igår och har varit hemma idag, jag kommer att få en varning, men vad fan ska man göra? Är man sjuk så är man och jag tänker då verkligen inte gå till skolan och må skit och bli sämre bara därför.
NO WAY IN HELL.
Men imorgon måste jag gå, det är nämligen SACO-mässan då och jag har betalat 30 spänn för det, plus att jag faktiskt vill gå, sen ska jag på bio ju. Det tänker jag inte missa.
Jag hatar verkligen att jag blir sjuk så ofta, det gör att jag kommer efter så mkt och jag missar jätte mkt oxå, saker som jag faktiskt inte vill missa...som mina vänner t.ex.
Jag är bara på ett dåligt humör...och det är that time of the month, det gör inte saker bättre så att säga.
Hoppas allt det blir bättre imorn.

Byebye, hoppas ni mår bättre än vad jag gör, och inte är på ett så dåligt humör :)

Permalink Allt och inget Kommentarer (0) Trackbacks ()